KUNSTTENTOONSTELLING ART WILDRIJK 

 

Zeeweg 2, Sint Maartensvlotbrug

Van Hemelvaartsdag 18 mei t/m 29 mei 2e pinksterdag.

Dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

 

NIET ZEUREN, KLEUREN

 

 

EXPOSITIE KIJK OP BRONS  -  13 EN 14 MEI 2023.

 

Zes enthousiaste bronsgieters houden op 13 en 14 mei een overzichtstentoonsteling van hun werk over de afgelopen drie jaar.

Ik ben 1 van de zes  en zal ook buiten het brons, steen met glas,  keramiek en enkele stalen beelden laten zien .

Van enkele kunstenaars worden ook schilderijen tentoongesteld.

Door de diversiteit is er veel te zien. 

U bent deze dagen van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur.

De expositie wordt gehouden in de prachtige Hervormde kerk, Kerkebuurt te Berkhout. Ik ben beide dagen aanwezig.

 

KUNSTSCHOUW ZEELAND

Na twee jaar doorschuiven door de Corona-epidemie gaat het nu eindelijk gebeuren. Ik ben met mijn beelden uitgenodigd om deel te nemen aan de Kunstschouw 2022. Ik ben daar heel trots op. In 2010 ben ik voor de eerste maal door de ballotage gekomen en kon ik mijn werk tonen aan een groter publiek.  Er is veel gebeurd in de achterliggende 12 jaar en hebben ook veel mensen een beeld van mijn hand in hun tuin of erf geplaatst. Ook bedrijven en Gemeenten hebben mij weten te vinden. Het thema van deze kunstschouw is WATER. Daar kan ik me helemaal in vinden. Mijn "boten" van Cortenstaal en RVS zullen rijkelijk aanwezig zijn. Ook enkele grote beelden, zoals de TIPI (kunst verlicht) worden naar Zeeland versleept. De locatie waar ik sta is 't UUS van Bouwman Lindelaan 33 te RENESSE. Een prachtige locatie middenin Renesse met een wijds uitzicht over de landerijen.  We zijn vertegenwoordigd met nog 5 andere kunstenaars zodat er een grote verscheidenheid aan kunst te zien is. 

Datum: 10 tot 20  juni dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.

Mijn aanwezigheid: iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor meer info www.kunstschouw.nl.

 

LANDELIJK ATLIERWEEKEND

Ik neem deel aan het landelijk atelierweekend 2022 op; 

                                                      VRIJDAG     24,

                                                      ZATERDAG 25 en 

                                                      ZONDAG    26 JUNI 2022.

De Beeldentuin is geopend van      11.00 tot 17.00 uur.

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om naar Zeeland af te reizen dan is dit een prima alternatief. Al mijn beelden staan dit weekend opgesteld in mijn eigen beeldentuin te Bobeldijk. Voor de eerste keer worden tijdens dit weekend mijn beelden van STEEN MET GLAS geexposeerd. Ik hoop je tijdens dit weekend te ontmoeten.

Tot ziens.

 

03-06-20222

 

2021

kunst in de hortus

Van zaterdag 21 t/m 29 augustus wordt er i.v.m. het 10 jarig bestaan van de Hortus te Alkmaar, Berenkoog 23 te Alkmaar, een grote expositie en 2 openluchtconcerten gehouden.

(17 kunstenaars ). Meer weten? info@hortusalkmaar.nl.

Zie ook onder het kopje exposities.

 

 

 

 

 

GroepZILVERMEEUWEN en ZEILSCHIP zijn geplaatst.

Eind april zijn beide beelden geplaatst in samenwerking met

Bouwbedrijf Rob Glas uit Anna Paulowna ondanks de coronacrises.

Hierna volgen nog  4 beelden van de andere kunstenaars. Het zal wel eind juni worden voordat de officiele opening van de kunst-vaarroute een feit is.

 

 

Helaas door de corona is er nog steeds geen officiele opening geweest. 16-08-2021.

 

Het is inmiddels september 2022 en ik vrees dat er geen opening meer zal komen. Enkele beelden zijn zelfs toe aan een onderhoudsbeurt. Ook de bordjes met de namen van de kunstenaars zijn nog niet geplaatst dus blijft het raden  welk beeld bij welke kunstenaar hoort.

Gemeente Hollandse Kroon - werk aan de winkel op het gebied van de kunst. Hieronder twee aanmeldfilmpjes welke beiden met een plaatsing zijn beloond.

 

 

 

 

 

 

 

UITNODIGING DEELNAME ONTWERP BEELDEN VOOR EEN VAARROUTE WIERINGERMEER GEMEENTE HOLLANDSE KROON.

Na twee voorrondes zijn twee ontwerpen toegelaten om beoordeelt te worden door de bewoners van de Gemeente Hollandse Kroon.

Beide ontwerpen hebben de eindstreep gehaald en mogen volgend voorjaar worden geplaatst. Er wordt een groep zilvermeeuwen en een zeilboot geplaatst. 

De vaarroute verbindt het Amstelmeer via de Haukessluis (Slootdorp) met het IJsselmeer (Stontelerssluis te Wieringerwerf).

De vaarroute ligt in het hoge gebied van de Wieringermeer.

30 december 2019.

Inmiddels zijn de locaties bekend. De groep meeuwen worden geplaatst bij de Haukessluis en de zeilboot bij de invalidesteiger t.o.

het voetbalveld te Slootdorp.

39 beelden  langs de kust van Hoorn

'IN DEN BEGINNE' exposeert van 28 kunstenaars beelden langs de kustlijn van Hoorn. Ik ben vereerd dat mijn beeld War and Freedom deel uitmaakt van deze zeer uiteenlopende fraaie expositie.

Een combibezoek met mijn beeldentuin kan ik u aanraden. 

U kunt mij bellen wanneer u een bezoek wilt brengen 06 23761218 of 0229 841115.

Cobi Dierikx

(zie voor meer info tekst War and Freedom hieronder)        28/01/2019.

WAR AND FREEDOM

War and freedom is geplaatst op de Westerdijk te Hoorn. Het maakt onderdeel uit van een prachtige beeldenroute op en langs de IJsselmeerdijk bij Hoorn. Je begint bij de Nieuwe Schouwburg en wandelt zo naar het uiterste puntje van het Visserseland. Dik de moeite waard. IN DEN BEGINNE is een stichting welke zich hard maakt om KUNST dichtbij het publiek te brengen. U kunt deze stichting sponseren zodat zij de beeldenroute kunnen uitbreiden.